Sleď pod kožichem je jedním z nejoblíbenějších salátů, který se často objevuje na svátečním stole.
Jakého sledě použít na sledě pod kožich / foto depositphotos.com
Sleď pod kožichem – oblíbený salát, který se připravuje o svátcích i ve všední dny. Při přípravě se mnoho hostitelek ptá, jak vylepšit chuť sledě pod kožichem nebo co připravit na přílohu.
Stojí za zmínku, že k tomu, aby salát dopadl výborně, není třeba zvláštní zručnosti. Zelenina se uvaří, nakrájí nebo nastrouhá a rozloží ve vrstvách na mísu. Před každou vrstvou se předchozí vrstva potře majonézou nebo podobnou omáčkou podle chuti.
K některým trikům se však hostitelky stále uchylují. Pokud o nich ještě nevíte, prozradíme vám jedno malé tajemství, jak udělat chuť salátu nezapomenutelnou.
Jak vylepšit sledě pod kožichem: osvědčená metoda
Zkušenosti ukázaly, že máslo může salát výrazně vylepšit. Zároveň musí být nutně co nejstudenější.
Chcete-li tedy získat skvělou kombinaci, musíte si z lednice vzít malý kousek másla, rychle ho nastrouhat a v této podobě ho přidat ke sleďům. To vše je třeba udělat ještě předtím, než slanečka pošlete do misky se zeleninou.
Jak zlepšit chuť sleďů / foto depositphotos.com
Právě s přidáním malého množství tuhého másla se salát ukáže jako chuťově dokonalý a nikoho nezklame.
Dříve My psal, jak udržet čerstvé okurky v lednici déle.