naši občané by měli vědět, jak dlouho lze klobásu uchovávat mimo lednici a jaký druh koupit.
Je důležité vědět, jak správně skladovat uzeniny v teple / : depositphotos.com
Pravidelné výpadky proudu a úmorná vedra vedou k tomu, že se lidé začnou štípat ve výživě a znatelně restrukturalizují svůj jídelníček. Ne vždy je to však nutné – My vám prozradí, jak dlouho lze vakuově balené uzeniny skladovat bez chlazení.
Jaké uzeniny lze skladovat bez chladničky – seznam
Milovníci masa a uzenin by si rádi pochutnali na svém oblíbeném výrobku bez ohledu na životní okolnosti. To lze, ale je důležité zvážit, které druhy uzenin se bez chlazení nezkazí, a také se seznámit s těmi, pro které jsou nízké teploty povinné.
Např, vařené klobásy, domácí klobásy, párky, párky, šunka a krvavé klobásy nesnášejí teplo. a kazí se, takže pokud je máte rádi, kupte si jich několik a snězte je hned.
Za „nejpohodlnější“ výrobek v takovém segmentu je považována syrová uzená klobása. Pokud je výrobek kvalitní a vyrobený podle GOST, budete překvapeni, jak dlouho se syrová uzená klobása skladuje bez chlazení – až 1-2 týdny může být při pokojové teplotě. Není obtížné ji správně skladovat – je třeba ji vyjmout z obalu, zmrazit v mrazáku a poté zabalit do fólie a dát do stínu.
DŮLEŽITÉ: pokud náhle zaznamenáte cizí zápach, hlen nebo změnu barvy uzeniny, neměli byste ji jíst.